Insane Mary Jane's Western Store

Insane Mary Jane's

PRISER

Alla priser är i SEK inklusive moms

BETALNINGSALTERNATIV

Du betalar säkert via Izettle och Klarna!

FRAKT

Fri frakt vid köp över 900 kr. Beställningar under 900 kr skickas för 45 kr. Gäller inom Sverige. Vid önskad leverans till andra länder vänligen kontakta oss på [email protected]

Leveranssätt: Vi skickar beställningar med Postnord och DHL. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Om varan kommer bort eller att du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till oss.

REKLAMATION OCH RETURRÄTT

Det är alltid garanti på de produkter du köper. Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad får du alltid en ny produkt (eller pengarna tillbaka om varan är slut), däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Var vänlig kontakta oss så fort som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det du mottagit varan, så skickar vi returfraktsedel. Tänk på att om du valt att betala med faktura så börjar de 14 dagarna på fakturan löpa ifrån den dag då paketet skickas ifrån oss. Du står som betalningsskyldig under hela retur/bytesprocessen.

ÅNGERRÄTT Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det att varan mottagits. Du betalar själv returfrakten.


Insane Mary Jane's Western Store

Est 2010

Org 8102287144